Namitupa: Salmiakkijoulukalenteri

49,90 

Joulukalenteri salmiakin ystäville

Loistava uutinen! Nyt voimme tarjota sinulle jotain ainutlaatuista – Namituvan ensimmäinen salmiakkijoulukalenteri. Tässä joulukalenterissa on 24 pientä pussia, jokaisessa herkullinen 12g salmiakkitikkari. Luvassa on mahtavia makuelämyksiä ja yllätyksiä jokaiselle päivälle.

Mutta siinä ei kaikki! Kalenteripaketissa on mukana pienet pyykkipojat ja juuttinarua, jotta voit ripustaa pussit haluamallasi tavalla. Ja tiedätkö mitä? Saat myös ylimääräisen kalenterin rakennustikkarin, jotta voit nauttia herkkutikkarista jo kalenterin kokoamisen aikana!

Ja vielä yksi asia – kaikki kalenterin maut ovat glykyrritsiinivapaita, joten tämä on täydellinen lahja salmiakin ystäville, odottaville äideille ja kaikille, jotka haluavat nauttia herkuista ilman huolta. Tämä kalenteri on täynnä herkullisia yllätyksiä ja joulun iloa! 🍬🎄😋

Pakkaus sisältää 24 x 12 g salmiakkista tikkaria pakattuina numeroituihin paperipusseihin, juuttinarun ripustamiseen sekä 25 kpl pikkupyykkipoikia sekä yhden extra tikkarin.

Vain 5 varastossa

Tilaus lähetetään Huomenna!

Ainesosat: sokeri, tärkkelyssiirappi, ammoniumkloridi, aromit, sitruunahappo, safloriuute, värit (E153, E150d, E163, E160a, E141, E131). Kaikki tikkarit ovat gluteenittomia, maidottomia, vegaanisia sekä glykyrritsiinivapaita! Luukussa 21 on käytetty pähkinäaromia, joka ei sisällä pähkinää.

Arvostelut

Tällä tuotteella ei vielä ole yhtään arvostelua.

Arvostele ensimmäisenä “Namitupa: Salmiakkijoulukalenteri”