Namitupa: Menthol Salmiac 100g

5,95 

Raikkaan viileä menthol on kuin lumimyrsky keskellä kesää, ja se on nyt löytänyt oivan makuparin itsestään suolaisesta, sydäntä lämmittävästä salmiakista. Tämä duo on kuin yin ja yang, toisiaan täydentävät vastakohdat, jotka luovat täydellisen tasapainon. Yhdessä ne muodostavat jäätävän hyvän makuyhdistelmän, joka on kuin talvinen avantouinti suussasi – ensin viileää ja raikasta, sitten lämmittävän suolaista. Tämä on herkku, joka saa poskesi punoittamaan ja sydämesi laulamaan! Maista ja tunne, kuinka jokainen puraisu saa sinut ihastumaan uudestaan ja uudestaan. Tämä on salmiakin ja mentholin juhlaa, ja sinut on kutsuttu mukaan!

Namitupa Menthol Salmiac on vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja pähkinätön. Tuote ei sisällä mitään lakritsikasvista peräisin olevia raaka-aineita eivätkä siten myöskään raskausaikana vältettävää ja verenpainetta kohottavaa glykyrritsiiniä.

Varastossa

Tilaus lähetetään Maanantaina!
Ainesosat: Sokeri, tärkkelyssiirappi, ammoniumkloridi, aromi, väri (E153)
Ravintoarvot 100g: Energia 1407 kJ/336 kcal, Rasva 0g, josta tyydyttynyttä 0g, Hiilihydraatit 83g, josta sokereita 68g, Proteiini 0g, Suola 0g
Paino: 100g
Valmistusmaa: Suomi
Namituvan rakastetut salmiakkit ovat nyt uudistuneet! Koko uusi Secret of Salty Licorice -sarja on vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja pähkinätön. Lisäksi löydät sarjasta kahdeksan maukasta salmiakkia, jotka eivät sisällä glykyrritsiiniä eivätkä muita lakritsikasvista peräisin olevia ainesosia, joten ne eivät sisällä raskauden aikana vältettävää ja verenpainetta nostavaa glykyrritsiiniä. Pakkaus on kätevästi uudelleensuljettava!

Arvostelut

Tällä tuotteella ei vielä ole yhtään arvostelua.

Arvostele ensimmäisenä “Namitupa: Menthol Salmiac 100g”