Namitupa: Lemon Salmiac 100g

5,95 

Sitruunasalmiakki, tuo klassinen, raikas ja vastustamaton makuyhdistelmä! Tässä herkussa yhdistyvät pehmeän raikas, kuin kesäinen auringonpaiste maistuva sitruuna ja täyteläinen, syvän mystinen salmiakki. Jokainen palanen on kuin pieni, räiskyvä ilotulitus suussasi. Se ei ole kirpeä, ei johdata suolaisuuden sokkeloihin, vaan tasapainoilee taidokkaasti näiden ääripäiden välillä – täydellisyyden rajoilla. Maista, ja tunne kuinka makuaistisi tanssivat riemusta! Ihastu, ja koe kuinka jokainen puraisu vie sinut lähemmäs sitruunan ja salmiakin täydellistä harmoniaa. Tämä on sitruunasalmiakki, ystäväni, ja se on täällä jäädäkseen!

Namitupa Lemon Salmiac on vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja pähkinätön. Tuote ei sisällä mitään lakritsikasvista peräisin olevia raaka-aineita eivätkä siten myöskään raskausaikana vältettävää ja verenpainetta kohottavaa glykyrritsiiniä.

Varastossa

Tilaus lähetetään Huomenna!
Ainesosat: Sokeri, tärkkelyssiirappi, ammoniumkloridi, aromi, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), safloriuute, väri (E153)
Ravintoarvot 100g: Energia 1496 kJ/357 kcal, Rasva 0g, josta tyydyttynyttä 0g, Hiilihydraatit 89g, josta sokereita 73g, Proteiini 0g, Suola 0g
Paino: 100g
Valmistusmaa: Suomi
Namituvan rakastetut salmiakkit ovat nyt uudistuneet! Koko uusi Secret of Salty Licorice -sarja on vegaaninen, gluteeniton, maidoton ja pähkinätön. Lisäksi löydät sarjasta kahdeksan maukasta salmiakkia, jotka eivät sisällä glykyrritsiiniä eivätkä muita lakritsikasvista peräisin olevia ainesosia, joten ne eivät sisällä raskauden aikana vältettävää ja verenpainetta nostavaa glykyrritsiiniä. Pakkaus on kätevästi uudelleensuljettava!

Arvostelut

Tällä tuotteella ei vielä ole yhtään arvostelua.

Arvostele ensimmäisenä “Namitupa: Lemon Salmiac 100g”