Namitupa: Isän herkkupaketti

24,90 

Isänpäivän herkkupaketti

Hauska ja herkullinen isän herkkupaketti on täällä! Tässä paketissa on huumoria höystettyjä herkkuja joka makuun: lakritsia, suklaata, karamelleja ja jopa napanteripullo!

Lakupaketista löytyy pehmeitä mustia lakupaloja, joissa on hauska viesti: ”Isä sun meno on välillä hurjaa, mutta kanssasi ei ole koskaan kurjaa.” Se tekee herkuttelusta vielä hauskempaa.

Suklaapalassa onnitteluteksti ”Parhainta onnea isä, onnellisia päiviä”. Tämä käsintehty suklaa maustetaan merisuolalla ja kermatoffeepaloilla, tarjoten ainutlaatuisen makuelämyksen.

Karamellipaketissa löydät mansikan ja toffeen makuisia sydänkaramelleja, jotka on valmistettu käsityönä. Paketissa oleva teksti sanoo: ”Maailman iloisin ja ihanin isä.”

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, salmiakkinapanteripullo nimeltään ”Isännän iloliemi” tarjoaa isälle täydellisen tavan rentoutua. Taskumattiin on annosteltu sopiva määrä salmiakkikaramelleja – isä voi lisätä vain kirkasta, antaa sen liueta ja nauttia herkusta.

Kaikki nämä herkut ovat kotimaista käsityötä, ja ne tekevät isänpäivästä, syntymäpäivästä tai muusta juhlasta vieläkin herkullisemman ja hauskemman!

Katso myös:

Isänpäivänamit ja Isänpäivälakut

Varastossa

Tilaus lähetetään Huomenna!

Arvostelut

Tällä tuotteella ei vielä ole yhtään arvostelua.

Arvostele ensimmäisenä “Namitupa: Isän herkkupaketti”